Inspiration

Mangler du inspiration til, hvilke smukke smykker du kan lave med produkterne hos billigeperler.dk, så vil vi gerne vise dig hvad vi laver, og hvordan.

Chakra armbånd

Er du til de mere spirituelle smykker, så kunne det smukke chakra armbånd af jadeperler måske være sagen. Perlerne repræsenterer kroppens energifelter, de 7 chakraer, der har hver deres farve:

Læs mere »
Armbånd med  ferskvandsperler og onyx

Armbånd med ferskvandsperler og onyx

Den skinnende onyx og den lidt rå ferskvands perle giver sammen med guld hamsa hånden et lidt sofistikeret look. Brug den til et par jeans eller til et fin aftendress. den er nem at lave - og vi har suppleret med et par øreringe også.

Læs mere »
Juni armbånd

Juni armbånd

Den ægte perle er månedssten for juni og krebsens stjernetegn. Vi har derfor sat den hvide ferskvandsperle i centrum for vores juni armbånd til alle dem, der er født i juni eller i krebsens tegn. Vi har suppleret med et armbånd i den smukke træ agat og et armbånd med japanske Miyuki seed beads.

Læs mere »

Grønne øreringe

De oser af sommer og varme, de smukke creoler øreringe med den lille nuttede kvast. Er lavet af grønne seed beads fra Miyuki og tager dig kun 2 minutter at lave selv.

Læs mere »
Creoler med mini  kvaster

Creoler med mini kvaster

De er nemme at lave og super dekorative, de skønne creoler øreringe med vores mini kvaster, der kun måler 1 cm. Vi har brugt ialt 10 små kvaster i en skøn pink farve, men vores mini kvaster fås i 12 forskellige farver.

Læs mere »

Halskæde med mini kvaster

Vi har brugt seks af vores nye minikvaster i denne smukke halskæde med hematitperler i antik bronze, små kvarts splitter og nogle fine grå abacus glasperler. Nem at lave selv og topmoderne.

Læs mere »
Maj armbånd

Maj armbånd

Turkis er fyldt med kærlighed og chrysocolla giver indre styrke. Tilsammen udgør de to stenperle vores nye maj armbånd med vedhæng i tvillingernes tegn. Chrysocolla er månedssten for maj og for dem, der er født i tvillingernes tegn, og vi synes, at den smukke grøn-blå sten klæder turkisen godt. Nemt at lave selv og smukt til den nye sommergarderobe.

Læs mere »
Tyrens armbånd

Tyrens armbånd

Tre armbånd danner tilsammen dette smukke armbånd, der er dedikeret til april måned og tyrens tegn. Det består blandt andet af quartz, jaspis og tjekkiske fire polish perler og har fået tilsat et vedhæng med tyrens stjernetegn. Armbåndet har vi lavet i både en sølv og en guld version.

Læs mere »
Blåt picasso armbånd

Blåt picasso armbånd

Inspireret af den smukke blå picasso seed beads har vi lavet dette flotte wrap armbånd, der kan vikles 5 gange om hånden. Vi har tilsat nogle fine sølvmellemperler og en hamsa hånd som vedhæng. 

Læs mere »
Solskins armbånd

Solskins armbånd

Gør dig klar til foråret med dette smukke solskins armbånd, der også vil passe fint til påskens festligheder. Eller måske som en påskegave til en, du holder af. Armbåndet er lavet med seed beads i gyldne toner og naturfarvet læder tilsat et vedhæng med en lille mariehøne, der kan flyve op og bede om godt vejr. 

Læs mere »
  • Følg os:

Kontakt os

Copyright © 2015 Billige Perler - Webshop udviklet af a-round.dk