Cubes 3-4 mm

Grid List

Firkantet sølv Miyuki perle 3,5 mm

Sølvfarvet firkantet Miyuki seed bead perle, der måler 3,5 mm.  Hul: 1,5 mm. En meget flot og regelmæssig perle, der egner sig til at knytte med, ligesom den også er flot som mellemperle i enten armbånd eller halskæder. 

22,50 kr
Udsolgt

Firkantet guld miyuki seed bead 3,5 mm

Guldfarvet firkantet Miyuki seed bead perle, der måler 3,5 mm.  Hul: 1,5 mm. En meget eksklusiv og regelmæssig perle, der egner sig til at knytte med, ligesom den også er flot som mellemperle i enten armbånd eller halskæder.

22,50 kr
Udsolgt

Firkantet mørk guld miyuki seed bead 3,5 mm

Firkantet Miyuki seed bead perle i en flot mørk guldfarve. Perlen måler 3,5 mm.  Hul: 1,5 mm. En meget eksklusiv og regelmæssig perle, der egner sig til at knytte med, ligesom den også er flot som mellemperle i enten armbånd eller halskæder. 

26,00 kr

Lysegrå firkantet seed beads

Firkantet Miyuki seed bead perle i en klar lysegrå farve. Måler 4 mm.  Hul: 1,5 mm. En meget eksklusiv og regelmæssig perle, der egner sig til at knytte med, ligesom den også er flot som mellemperle i enten armbånd eller halskæder. 

18,75 kr

Mat sort firkantet seed beads

Mat sort  firkantet Miyuki seed bead perle, der måler 3,5 mm.  Hul: 1,5 mm. En meget eksklusiv og regelmæssig perle, der egner sig til at knytte med, ligesom den også er flot som mellemperle i enten armbånd eller halskæder.

18,75 kr
Udsolgt

Sort firkantet Miyuki seed bead 3,5 mm

Sort firkantet Miyuki seed bead perle, der måler 3,5 mm.  Hul: 1,5 mm. Nærmest hæmatit agtig i farven. En meget eksklusiv og regelmæssig perle, der egner sig til at knytte med, ligesom den også er flot som mellemperle i enten armbånd eller halskæder.

18,75 kr
Udsolgt

Firkantet hvid Miyuki perle 3,5 mm 10 gr

Hvid firkantet Miyuki seed bead perle, der måler 3,5 mm.  Hul: 1,5 mm. En meget flot og regelmæssig perle, der egner sig til at knytte med, ligesom den også er flot som mellemperle i enten armbånd eller halskæder. Perlen har et rigtig flot skær, nærmest over mod perlemor.

22,50 kr

Firkantet ravfarvet Miyuki perle

Flot firkantet Miyuki seed bead perle i en skøn mørk ravfarve med guldfarvet metal indlagt i perlen, som dermed får et varmt gyldent skær. Perlen måler 3,5 mm.  Hul: 1,5 mm. En meget eksklusiv og regelmæssig perle, der egner sig til at knytte med, ligesom den også er flot som mellemperle i enten armbånd eller halskæder.

22,50 kr
Udsolgt

Firkantet mat brun seed bead

Flot firkantet Miyuki seed bead perle i en skøn mat mørkebrun farve. Perlen måler 3,5 mm.  Hul: 1,5 mm. En meget eksklusiv og regelmæssig perle, der egner sig til at knytte med, ligesom den også er flot som mellemperle i enten armbånd eller halskæder. 

22,50 kr

Firkantet hvid seed beads

Flot firkantet hvid Miyuki seed bead perle i en skøn snehvid farve. Perlen måler 3,5 mm.  Hul: 1,5 mm. En meget eksklusiv og regelmæssig perle, der egner sig til at knytte med, ligesom den også er flot som mellemperle i enten armbånd eller halskæder.

22,50 kr

Firkantet creme seed bead

Flot firkantet Miyuki seed bead perle i en skøn skinnendecreme  farve. Perlen måler 3,5 mm.  Hul: 1,5 mm. En meget eksklusiv og regelmæssig perle, der egner sig til at knytte med, ligesom den også er flot som mellemperle i enten armbånd eller halskæder. 

22,50 kr

Matgrøn firkantet Miyuki seed beads 10 gr

Firkantet Miyuki seed bead  i smuk matgrøn farve med regnbueskær. Måler 4mm  Hul: 1 mm. En meget flot og regelmæssig perle, der egner sig til at knytte med, ligesom den også er flot som mellemperle i enten armbånd eller halskæder. 

18,00 kr
Udsolgt

Mat ametyst firkantet Miyuki seed beads

Firkantet Miyuki seed bead  i smuk mat ametyst farve med regnbueskær. Måler 4mm  Hul: 1 mm. En meget flot og regelmæssig perle, der egner sig til at knytte med, ligesom den også er flot som mellemperle i enten armbånd eller halskæder.

22,50 kr
Udsolgt

Firkantet metallic kobber miyuki seed beads

Firkantet Miyuki seed bead  i smuk metallic kobber farve med næsten guldagtigt skær. Meget flot. Måler 4mm  Hul: 1 mm. En meget flot og regelmæssig perle, der egner sig til at knytte med, ligesom den også er flot som mellemperle i enten armbånd eller halskæder.

22,50 kr

Aquablå firkantet seed beads

Firkantet Miyuki seed bead  i smuk aguablå farve med regnbueskær. Måler 4mm  Hul: 1 mm. En meget flot og regelmæssig perle, der egner sig til at knytte med, ligesom den også er flot som mellemperle i enten armbånd eller halskæder. 

22,50 kr

Firkantet marineblå seed beads

Firkantet Miyuki seed bead  i smuk mørk marineblå farve med iris skær, der changerer i mange smukke farver. Meget flot. Måler 4mm  Hul: 1 mm. En meget flot og regelmæssig perle, der egner sig til at knytte med, ligesom den også er flot som mellemperle i enten armbånd eller halskæder. Pakken 

22,50 kr
Udsolgt

Firkantet kongeblå Miyuki perle 4 mm

Mat kongeblå firkantet Miyuki seed bead perle, der måler 4 mm.  Hul: 1,5 mm. En meget flot og regelmæssig perle. 

22,00 kr

Firkantet sennepsgul Miyuki perle 4 mm

Mat sennepsgul firkantet Miyuki seed bead perle, der måler 4 mm.  Hul: 1,5 mm. En meget flot og regelmæssig perle. 

18,00 kr

Firkantet te rose Miyuki perle 4 mm

 Mat lys rosa firkantet Miyuki seed bead perle, der måler 4 mm.  Hul: 1,5 mm. En meget flot og regelmæssig perle. 

18,00 kr

Firkantet mat metallic bronze miyuki perle 4 mm

Mat metallic bronze firkantet Miyuki seed bead perle, der måler 4 mm.  Hul: 1,5 mm. En meget flot og regelmæssig perle. 

28,00 kr

Firkantet guld seed beads

Firkantet Miyuki seed bead  i smuk guld farve med perlemorsskær skær, der changerer i mange smukke farver. Meget flot. Måler 4mm Hul: 1 mm. En meget flot og regelmæssig perle, der egner sig til at knytte med, ligesom den også er flot som mellemperle i enten armbånd eller halskæder.

12,00 kr
Viser 1 - 21 af 21 varer
  • Følg os:

Kontakt os

Copyright © 2015 Billige Perler - Webshop udviklet af a-round.dk