Tjekkiske seed beads

Tjekkiske glasperler er kendte for at være meget regelrette og utroligt holdbare i farven, Hos Billige Perler har vi valgt at føre et udvalg af de såkaldte Preciosa seed beads, der knytter sig til en lang tradition af tjekkiske glasperler.

Vi fører primært Preciosa i str 11, der svarer til 2 mm og med en hulstørrelse på 0,7 mm. Perlerne er trukket på snor.

Grid List

Sølv seed beads str. 11

Meget dekorativ metallic sølv seed beads str. 11. 

12,50 kr
Udsolgt

Sort/grå seed beads

Rigtig flot og skinnende sort/grå seed beads med sølv indvendigt og med firkantet hul. Giver en god effekt.

12,50 kr
Udsolgt

Musegrå seed beads

Meget dekorativ musegrå seed beads str. 11. 

12,50 kr

Kongeblå seed beads str. 11

Virkelig flot og elegant kongeblå  seed beads str. 11.

12,50 kr
Udsolgt

Rosa seed beads str 11

Yndig lyserød seed beads str. 11.

12,50 kr
Udsolgt

havgrøn seed beads str. 11

Virkelig flot havgrøn seed beads str. 11. 

12,50 kr

Grøn seed beads str 11

Rigtig flot og skinnende grøn seed beads med sølv indvendigt og med firkantet hul. Er produceret af Preciosa i Tjekkeiet, der har en lang tradition for at lave glasperler af høj kvalitet. Det indvendige sølv giver en rigtig god effekt. i såvel halskæder som armbånd. 

12,50 kr
Udsolgt

Lilla seed beads str 11

Rigtig flot og skinnende sort/grå seed beads med sølv indvendigt og med firkantet hul. Giver en god effekt. 

12,50 kr
Udsolgt

Himmelblå seed beads str 11

Dejlig himmeblå seed beads str 11

10,00 kr

Blå seed beads str 11

Rigtig flot og skinnende blå seed beads med sølv indvendigt og med firkantet hul. Giver en god effekt. 

12,50 kr

Orange-pink seed beads str 11

Virkelig flot og lækker seed beads str 11 i dejlig orange-pink farve. 

12,50 kr

Grøn seed beads str 11

Virkelig flot og lækker seed beads str 11 i dejlig grøn farve med regnbueskær.

12,50 kr

Grøn seed beads str 11 med iris skær

Virkelig flot og meget lækker seed beads str 11 i en fantastisk grøn farve med iris skær. Meget usædvanlig og meget elegant.

12,50 kr

Bronze seed beads str 11

Streng med seed beads i flot metallic satin bronze farve  str. 11. En meget regelmæssig og smuk seed beads af høj kvalitet, Disse flotte seed beads er lavet i Tjekkiet og vil være flot til både armbånd og halskæder.  

12,50 kr

Kobber seed bead str 11

Streng med seed beads i flot metallic satin kobber  farve  str. 11. En meget regelmæssig og smuk seed beads af høj kvalitet, Disse flotte seed beads er lavet i Tjekkiet og vil være flot til både armbånd og halskæder. 

12,50 kr

Tonet bronze seed beads str 11

Streng med seed beads i flot tonet metallic satin bronze farve  str. 11. Farven er meget usædvanlig med toner af svag kobber og mørk sølv, En meget regelmæssig og smuk seed beads af høj kvalitet, Disse flotte seed beads er lavet i Tjekkiet og vil være flot til både armbånd og halskæder.  

12,50 kr

Sølv seed beads str 11

Streng med seed beads i meget flot metallic satin sølv farve str. 11. En meget regelmæssig og smuk seed beads af høj kvalitet, Disse flotte seed beads er lavet i Tjekkiet og vil være flot til både armbånd og halskæder.  

12,50 kr
Udsolgt

Rubinrød seed beads str 11

Virkelig flot rubinrød seed beads str 11 med smukt spil. Meget regelmæssig perle. 

12,50 kr

Limegrøn seed beads str 11

Rigtig flot og skinnende limegrøn seed beads med sølv indvendigt og med firkantet hul. Str 11, der svarer til ca 2 mm. Er produceret af Preciosa i Tjekkiet, der har en lang tradition for at lave glasperler af høj kvalitet. Det indvendige sølv giver en rigtig god effekt. i såvel halskæder som armbånd. 

12,50 kr

Lyserød seed beads str 11

Rigtig flot og skinnende llyserød seed beads med sølv indvendigt og med firkantet hul. Er produceret af Preciosa i Tjekkeiet, der har en lang tradition for at lave glasperler af høj kvalitet. Det indvendige sølv giver en rigtig god effekt. i såvel halskæder som armbånd.

12,50 kr
Udsolgt

Forårsgrøn seed beads str 11

Rigtig flot og skinnende forårsgrøn seed beads med sølv indvendigt og med firkantet hul. Er produceret af Preciosa i Tjekkeiet, der har en lang tradition for at lave glasperler af høj kvalitet. Det indvendige sølv giver en rigtig god effekt. i såvel halskæder som armbånd. 

12,50 kr

Sort seed beads str 11

Meget smuk sort seed beads, opaque, i str 11, der svarer til ca 2mm. 

12,50 kr

Støvet lilla seed beads str 11

Smuk støvet lys lilla seed beads str 11, der svarer til ca 2 mm. Egner sig godt til armbånd og halskæder.

12,50 kr

Lys creme seed beads str 11

Rigtig lækker lys cremefarvet  seed beads str 11, der svarer til ca 2 mm. Er produceret af Preciosa i Tjekkiet, der har en lang tradition for at lave glasperler af høj kvalitet.

12,50 kr

Guld seed beads str 11

Utrolig flot tjekkisk seed bead i lækker guldfarve og i topkvalitet. Perlerne er str 11, der svarer til 2 mm og med en hulstørrelse på 0,7 mm. 

12,00 kr
Udsolgt

Rød seed beads str 11

Utrolig flot rød tjekkisk seed bead i en rigtig god kvalitet.. Perlerne er str 11, der svarer til 2 mm og med en hulstørrelse på 0,7 mm. 

12,00 kr

Hvid seed beads str 11

Lækker hvid tjekkisk seed bead i en rigtig god kvalitet.. Perlerne er str 11, der svarer til 2 mm og med en hulstørrelse på 0,7 mm. 

12,00 kr
Udsolgt

creme seed beads

Flot cremefarvet seed bead produceret i Tjekkiet for Preciosa i str 11, der svarer til 2 mm. Perlen er på snor og er velegnet til halskøder. armbånd og øreringe

12,00 kr
Udsolgt

Krystal seed beads str 11

Rigtig flot og skinnende krystal seed bead produceret i Tjekkiet for Preciosa i str 11, der svarer til 2 mm. Perlen er på snor og er velegnet til halskæder. armbånd og øreringe

12,00 kr
Udsolgt

Cobolt blå seed beads str 11

Rigtig flot og dyb cobolt blå seed beads. Er produceret af Preciosa i Tjekkeiet, der har en lang tradition for at lave glasperler af høj kvalitet, som giver en rigtig god effekt i både halskæder og armbånd samt andre gør det selv smykker.

12,50 kr

Rød seed beads med regnbueskær str 11

Super flot rød seed beads med regnbueskær. Er produceret af Preciosa i Tjekkeiet, der har en lang tradition for at lave glasperler af høj kvalitet, som giver en rigtig god effekt i både halskæder og armbånd samt andre gør det selv smykker.

12,50 kr

Lyseblå seed beads str 11

Rigtig flot og klar lyseblå seed beads. Er produceret af Preciosa i Tjekkeiet, der har en lang tradition for at lave glasperler af høj kvalitet, som giver en rigtig god effekt i både halskæder og armbånd samt andre gør det selv smykker.

12,50 kr

Pink seed beads med regnbueskær str 11

Super smuk pink seed beads med regnbueskær. Er produceret af Preciosa i Tjekkeiet, der har en lang tradition for at lave glasperler af høj kvalitet, som giver en rigtig god effekt i både halskæder og armbånd samt andre gør det selv smykker.

12,50 kr
Udsolgt

Gul seed beads str 11

Skøn gul seed beads. Er produceret af Preciosa i Tjekkeiet, der har en lang tradition for at lave glasperler af høj kvalitet, som giver en rigtig god effekt i både halskæder og armbånd samt andre gør det selv smykker.

12,50 kr

Lysegrøn seed beads str 11

Flot lysegrøn seed beads. Er produceret af Preciosa i Tjekkeiet, der har en lang tradition for at lave glasperler af høj kvalitet, som giver en rigtig god effekt i både halskæder og armbånd samt andre gør det selv smykker.

12,50 kr

Orange seed beads str 11

Flot dyb orange seed beads. Er produceret af Preciosa i Tjekkeiet, der har en lang tradition for at lave glasperler af høj kvalitet, som giver en rigtig god effekt i både halskæder og armbånd samt andre gør det selv smykker.

12,50 kr

Rosa seed beads str 11

Flot klassisk rosa seed beads. Er produceret af Preciosa i Tjekkeiet, der har en lang tradition for at lave glasperler af høj kvalitet, som giver en rigtig god effekt i både halskæder og armbånd samt andre gør det selv smykker.

12,50 kr

Mørk bordeaux seed beads med regnbueskær str 11

Meget flot mørk bordeaux seed beads med regnbueskær str 11. Er produceret af Preciosa i Tjekkeiet, der har en lang tradition for at lave glasperler af høj kvalitet, som giver en rigtig god effekt i både halskæder og armbånd samt andre gør det selv smykker.

12,50 kr
Udsolgt

Antik tin seed beads str 11 med perleskær

En hel streng rigtig flot Antik tin-farvet seed beads str 11 med perleskær. En meget regelmæssig og smuk seed beads af høj kvalitet, Disse smukke seed beads er lavet i Tjekkiet og virkelig flotte i både armbånd og halskæder.  

12,50 kr
Viser 1 - 39 af 39 varer
  • Følg os:

Kontakt os

Copyright © 2015 Billige Perler - Webshop udviklet af a-round.dk