Størrelse 6/0

Grid List

Turkis seed beads

Seed beads i en skøn turkis med regnbueskær og i rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno. Meget regelmæssige og holdbare glasperler med en pæn stor hulstørrelse.  

14,00 kr
Udsolgt

Pastel lyseblå seed beads

Pastel lyseblå seed beads i rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno. Meget regelmæssige og holdbare glasperler med en pæn stor hulstørrelse.   Den sidste sending af disse perler har et meget smukt syrenfarvet skær, der gør farven helt speciel. Meget dekorativ.

14,00 kr

Frosted koboltblå seed beads

Seed beads i en skøn frosted koboltblå farve og i rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno. Meget regelmæssige og holdbare glasperler med en pæn stor hulstørrelse.  

14,00 kr
Udsolgt

Kongeblå seed beads

Kongeblå seed beads i rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno. Meget regelmæssige og holdbare glasperler med en pæn stor hulstørrelse.  

12,00 kr
Udsolgt

Mat turkis seed bead

Seed beads i en skøn mat  turkis og i rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno. Meget regelmæssige og holdbare glasperler med en pæn stor hulstørrelse.  

14,00 kr
Udsolgt

Blågrøn seed beads

Seed beads i en skøn blågrøn farve med regnbue skær og i rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno. Meget regelmæssige og holdbare glasperler med en pæn stor hulstørrelse.  

14,00 kr

Jade grøn seed beads

Seed beads i en smuk jadegrøn farve med regnbueskær og rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno. Meget regelmæssige og holdbare glasperler med en pæn stor hulstørrelse.  

14,00 kr
Udsolgt

Lysegrøn seed beads

Lysegrøn seed beads med regnbueskær i rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno. Meget regelmæssige og holdbare glasperler med en pæn stor hulstørrelse.  

14,00 kr

Mat grøn jade seed beads

Seed beads i en flot mat jadegrøn farve med regnbue skær og i rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno. Meget regelmæssige og holdbare glasperler med en pæn stor hulstørrelse.  

14,00 kr
Udsolgt

Frosted peacock seed beads

Frosted peacock seed beads Dyna-mites 6/0. Virkelig flot til armbånd og halskæder. Perlerne er i en rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno og måler 3,3 mm. Hul: 1,7 mm. En meget regelmæssig perle, der passer godt til alle arbejder, der kræver små perler. Frosted peacock seed beads med regnbueskær i rigtig god kvalitet fra den japanske...

14,00 kr

Klar krystal seed beads

Seed beads i klar krystal med sølvkerne, der giver et rigtig flot skær. Rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno. Meget regelmæssige og holdbare glasperler med en pæn stor hulstørrelse.  

14,00 kr
Udsolgt

Creme seed beads

Cremefarvet - lidt over mod det gule - seed beads i rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno. Meget regelmæssige og holdbare glasperler med en pæn stor hulstørrelse.  

14,00 kr
Udsolgt

Guld seed beads

Guld seed beads i rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno. Meget regelmæssige og holdbare glasperler med en pæn stor hulstørrelse.  

16,00 kr
Udsolgt

Mat hvid seed beads

Seed beads i en skøn mat hvid farve og i rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno. Meget regelmæssige og holdbare glasperler med en pæn stor hulstørrelse.  

14,00 kr
Udsolgt

Pastelgrå seed beads

Pastelgrå seed beads Dyna-mites 6/0  Virkelig flot til armbånd og halskæder. Perlerne er i en rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno og måler 3,3 mm. Hul: 1,7 mm. En meget regelmæssig perle, der passer godt til alle arbejder, der kræver små perler.

14,00 kr
Udsolgt

Mat lyselilla seed beads

Mat lyselilla seed beads Dyna-mites 6/0. Virkelig flot til armbånd og halskæder. Perlerne er i en rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno og måler 3,3 mm. Hul: 1,7 mm. En meget regelmæssig perle, der passer godt til alle arbejder, der kræver små perler.

14,00 kr

Mat lilla seed beads

Seed beads i en skøn mat lilla farve og i rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno. Meget regelmæssige og holdbare glasperler med en pæn stor hulstørrelse.  

14,00 kr

Vinrød seed beads

Seed beads i en rigtig flot dyb vinrød  farve og i rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno. Meget regelmæssige og holdbare glasperler med en pæn stor hulstørrelse.  

14,00 kr

Mat pink seed beads

Mat pink seed beads i rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno. Meget regelmæssige og holdbare glasperler med en pæn stor hulstørrelse.  

14,00 kr
Udsolgt

Pastel lyserød seed beads

Seed beads i en skøn pastel lyserød farve og i rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno. Meget regelmæssige og holdbare glasperler med en pæn stor hulstørrelse.  

14,00 kr
Udsolgt

Frosted mandarin farvet seed beats

Seed beads i en skøn frosted mandarin  farve og i rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno. Meget regelmæssige og holdbare glasperler med en pæn stor hulstørrelse.  

14,00 kr
Udsolgt

Mat varm orange seed beads

Seed beads i en skøn mat varm orange farve og i rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno. Meget regelmæssige og holdbare glasperler med en pæn stor hulstørrelse.  

17,00 kr
Udsolgt

Rød seed beads

Dejlig rød seed beads, Dyna-mites 6/0  Virkelig flot til armbånd og halskæder. Perlerne er i en rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno og måler 3,3 mm. Hul: 1,7 mm. En meget regelmæssig perle, der passer godt til alle arbejder, der kræver små perler.

14,00 kr
Udsolgt

Mat mørkegul seed beads

Seed beads i en skøn mat gul og i rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno. Meget regelmæssige og holdbare glasperler med en pæn stor hulstørrelse.  

17,00 kr
Udsolgt

Mørk sølvgrå seed beads

Flot sølvgrå seed beads,med iris skær, Dyna-mites 6/0  Virkelig flot til armbånd og halskæder. Perlerne er i en rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno og måler 3,3 mm. Hul: 1,7 mm. En meget regelmæssig perle, der passer godt til alle arbejder, der kræver små perler.

14,00 kr

Frosted koksgrå seed beads

Frosted koksgrå seed beads Dyna-mites 6/0  Virkelig flot til armbånd og halskæder. Perlerne er i en rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno og måler 3,3 mm. Hul: 1,7 mm. En meget regelmæssig perle, der passer godt til alle arbejder, der kræver små perler.

14,00 kr

Bronze seed bead

Seed beads i en skøn bronzefarve med iris skæ rog i rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno. Meget regelmæssige og holdbare glasperler med en pæn stor hulstørrelse.  

14,00 kr

Mat brun seed beads

Mat brun  - også kaldet rootbeer - seed beads i rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno. Meget regelmæssige og holdbare glasperler med en pæn stor hulstørrelse.  

14,00 kr
Udsolgt

Mat brun seed beads

Seed beads i en skøn mat  brun farve og i rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno. Perlerne  måler 3,3 mm. Hul: 1,7 mm. En meget regelmæssig perle, der passer godt til alle arbejder, der kræver små perler med stor hulstørrelse.

14,00 kr

Mat sort seed beads

Topkvalitet til en billig pris. Seed beads fra Japan i en rigtig elegant mat sort farve.

12,50 kr

Sort seed beads med guld iris

Seed beads i en skøn sort farve med guld iris og i rigtig god kvalitet fra den japanske producent Matsuno. Meget regelmæssige og holdbare glasperler med en pæn stor hulstørrelse.  

17,00 kr
Viser 1 - 31 af 31 varer
  • Følg os:

Kontakt os

Copyright © 2015 Billige Perler - Webshop udviklet af a-round.dk