Regaliz

Regaliz betyder egentlig lakrids på spansk og deraf navnet på denne smukke tykke læder, der netop minder om en dejlig tyk lakridsstang. Regaliz er som regel firkantet og måler 10x7 mm, men den fås undertiden også som oval og undertiden også i 10x6 mm. Den er meget flot og dekorativ at arbejde med til armbånd og kan dekoreres med flotte låse, vedhæng og metalperler i alle afskygninger. Kig på vores tilbehør til regaliz og lad fantasien få frit spil. Et armbånd lavet med regaliz læder og pyntet med en god lås og et par metalperler vil være den perfekte gave.

Grid List

Sort regaliz læder 10x6 mm

Virkelig flot sort regaliz læder, der er en tyk firkantet læder, som måler 10x6 mm. Regaliz betyder lakrids på spansk, hvor læderet stammer fra. Bruges til armbånd, hvor der kan sættes forskellige led og vedhæng på. 

12,00 kr

Brun regaliz 10x6 mm

Virkelig flot brunt regaliz læder, der er en tyk firkantet læder, som måler 10x6 mm. Regaliz betyder lakrids på spansk, hvor læderet stammer fra. Bruges til armbånd, hvor der kan sættes forskellige led og vedhæng på. 

12,00 kr

Grå regaliz læder 10x6 mm

Virkelig flot grå regaliz læder, der er en tyk firkantet læder, som måler 10x6 mm. Regaliz betyder lakrids på spansk, hvor læderet stammer fra. Bruges til armbånd, hvor der kan sættes forskellige led og vedhæng på. 

24,00 kr

Blå regaliz læder 10x6 mm

Virkelig flot nærmest koboltblå regaliz læder, der er en tyk firkantet læder, som måler 10x6 mm. Regaliz betyder lakrids på spansk, hvor læderet stammer fra. Bruges til armbånd, hvor der kan sættes forskellige led og vedhæng på. 

12,00 kr

Firkantet regaliz med slange mønster

Utrolig flot og elegant firkantet regaliz læder med slangeskinds mønster i en lækker grå farve. Måler 10x6 mm. Sælges pr. 20 cm og ved køb af flere enheder sælges disse i ét stykke.

31,25 kr
Udsolgt
Viser 1 - 5 af 5 varer
  • Følg os:

Kontakt os

Copyright © 2015 Billige Perler - Webshop udviklet af a-round.dk