Kobber/rose gold/bronze

Grid List

Rose gold kuglekæde 1 meter

Smuk kuglekæde i rose gold med lidt større kugler ind i mellem. De små kugler i kæden måler 1,5 mm, de større 3 mm. Meget dekorativt og flot til såvel halskæder som armbånd. Sælges pr. hele meter og ved køb af flere meter sælges disse så vidt muligt i ét stykke.Der følger 1 stk kuglelås med pr. hele meter. 

20,00 kr

Rose gold kuglekæde 1 meter

Smuk messingkæde i rose gold med små "tønder". Kædens led er ovale og måler 3x2 mm. De små tønder er 7x2 mm. Meget dekorativt og flot til såvel halskæder som armbånd. Sælges pr. hele meter og ved køb af flere meter sælges disse så vidt muligt i ét stykke.

22,50 kr

Kæde i rose gold med dobbelt led

Virkelig flot messingkæde i rose gold med dobbelte led, der giver kæden et lidt kraftigere look. Kædens led måler 4x3 mm og kæden er 1 mm tyk. Er velegnet til såvel halskæder som armbånd. Sælges pr. hele meter og ved køb af flere meter sælges disse så vidt muligt i ét stykke. 

20,00 kr

Antik bronze kæde

Tynd og fin antik bronzekæde med led, der måler 2x1.5 mm. Er 0,5 mm tyk. Vil være flot til vintage smykker og kan anvendes både i øreringe, armbånd og halskæder. Sælges pr. hele meter og ved køb af flere meter sælges disse så vidt muligt i ét stykke.

18,75 kr
Viser 1 - 4 af 4 varer
  • Følg os:

Kontakt os

Copyright © 2015 Billige Perler - Webshop udviklet af a-round.dk