C-lon tex knyttesnor

C-lon Tex 400 er en helt fantastisk og stærk knyttesnor af meget høj kvalitet. Den bliver fremstillet i USA og består af 3 nylontråde, der er snoet sammen. Det betyder, at den er meget holdbar og ikke giver sig, når du bruger den. Er velegnet til alle former for macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Den fås i mange skønne farver og hos Billige Perler har vi et stort udvalg af farver, så du bare kan vælge lige det, der passer dig. Vores store udvalg af farver betyder, at du kan vælge lige den tone, der vil passe godt til f.eks læder og perler i wrap armbånd. C-Lon Tex 400 ligger i tykkelse lige under 1 mm, og er derfor velegnet til smykkearbejde, der kræver en lidt tykkere snor. Kan i nogle tilfælde dog også bruges til mindre perler i str. 4 mm.

C-lon leveres på  spoler, der hver består af knapt 36 meter.

Har du brug for en tyndere snor, så prøv vores C-lon, der måler lige under 0,5  mm og som er velegnet til lidt mindre perler.

Grid List
per page

Tilbud

Lyseblå knyttesnor

Lyseblå knyttesnor i nylon i en meget fin kvalitet. velegnet til alle former for knytning, hvor der er brug for en stærk og holdbar knyttesnor. 

24,38 kr 48,75 kr

Tilbud

Isblå knyttesnor

Isblå  knyttesnor i nylon i en meget fin kvalitet. velegnet til alle former for knytning, hvor der er brug for en stærk og holdbar knyttesnor. 

21,25 kr 42,50 kr

Tilbud

Aqua knyttesnor

Aqua C-lon Tex nylonsnor, der er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 1 mm og indeholder knapt 36 meter.

24,38 kr 48,75 kr

Tilbud

Blå C-.lon Tex knyttesnor

Blå C-lon Tex nylonsnor, der er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 1 mm og indeholder knapt 36 meter.

24,38 kr 48,75 kr

Tilbud

Stålblå C-lon Tex knyttesnor

Stålblå C-lon Tex nylonsnor, der er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 1 mm og indeholder knapt 36 meter.

24,38 kr 48,75 kr

Tilbud

Mørkeblå C-.lon Tex knyttesnor

Mørkeblå C-lon Tex nylonsnor, der er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 1 mm og indeholder knapt 36 meter.

24,38 kr 48,75 kr

Tilbud

Blågrøn knyttesnor

Blågrøn - også kaldet teal - knyttesnor i nylon, der kan brændes og som er velegnet til alle slags arbejder, hvor der er brug for en god og stærk knyttesnor.

21,25 kr 42,50 kr

Tilbud

Grøn knyttesnr

Smuk grøn knyttesnor i nylon i en meget fin kvalitet. velegnet til alle former for knytning, hvor der er brug for en stærk og holdbar knyttesnor. 

21,25 kr 42,50 kr

Tilbud

Grøn C-.lon Tex knyttesnor

Grøn C-lon Tex nylonsnor, der er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 1 mm og indeholder knapt 36 meter. den amerikanske betegnelse for denne farve er fern (bregne)

24,38 kr 48,75 kr

Tilbud

Turkis knyttesnor

Turkis knyttesnor i nylon i en meget fin kvalitet. velegnet til alle former for knytning, hvor der er brug for en stærk og holdbar knyttesnor. 

19,50 kr 39,00 kr

Tilbud

Mint knyttesnor

Mintfarvet knyttesnor i nylon i en meget fin kvalitet. velegnet til alle former for knytning, hvor der er brug for en stærk og holdbar knyttesnor. 

19,50 kr 39,00 kr

Tilbud

Olivengrøn C-.lon Tex knyttesnor

Olivengrøn  C-lon Tex nylonsnor, der er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 1 mm og indeholder knapt 36 meter.

24,38 kr 48,75 kr

Tilbud

Salvie grøn knyttesnor

Salvie grøn knyttesnor i nylon i en meget fin kvalitet. velegnet til alle former for knytning, hvor der er brug for en stærk og holdbar knyttesnor. 

21,25 kr 42,50 kr

Tilbud

Limegrøn knyttesnor

Limegrøn knyttesnor i nylon i en meget fin kvalitet. velegnet til alle former for knytning, hvor der er brug for en stærk og holdbar knyttesnor. 

21,25 kr 42,50 kr

Tilbud

Flaskegrøn C-.lon Tex knyttesnor

Flaskegrøn C-lon Tex nylonsnor, der er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 1 mm og indeholder knapt 36 meter.

24,38 kr 48,75 kr

Tilbud

Lemongul knyttesnor

Lemon gul knyttesnor i nylon i en meget fin kvalitet. velegnet til alle former for knytning, hvor der er brug for en stærk og holdbar knyttesnor. 

21,25 kr 42,50 kr

Tilbud

Khaki knyttesnor

Khaki farvet knyttesnor i nylon i en meget fin kvalitet. velegnet til alle former for knytning, hvor der er brug for en stærk og holdbar knyttesnor. 

21,25 kr 42,50 kr

Tilbud

Beige C-.lon Tex knyttesnor

Beige C-lon Tex nylonsnor, der er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 1 mm og indeholder knapt 36 meter.

24,38 kr 48,75 kr

Tilbud

Hvid C-.lon Tex knyttesnor

Hvid C-lon Tex nylonsnor, der er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 1 mm og indeholder knapt 36 meter.

24,38 kr 48,75 kr

Tilbud

Pudderfarvet C-lon tex knyttesnor

Pudderfarvet C-lon tex nylonsnor, der er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 1 mm og indeholder knapt 36 meter.

24,38 kr 48,75 kr

Tilbud

Perlemors farvet knyttesnor

Perlemors farvet knyttesnor i nylon i en meget fin kvalitet. velegnet til alle former for knytning, hvor der er brug for en stærk og holdbar knyttesnor. 

21,25 kr 42,50 kr
Udsolgt

Tilbud

Cremefarvet C-.lon Tex knyttesnor

Cremefarvet C-lon Tex nylonsnor, der er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 1 mm og indeholder knapt 36 meter.

24,38 kr 48,75 kr

Tilbud

Abrikosfarvet C-.lon Tex knyttesnor

Abrikosfarvet C-lon Tex nylonsnor, der er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 1 mm og indeholder knapt 36 meter.

24,38 kr 48,75 kr

Tilbud

Pink knyttesnor

Pink knyttesnor i nylon i en meget fin kvalitet. velegnet til alle former for knytning, hvor der er brug for en stærk og holdbar knyttesnor. 

21,25 kr 42,50 kr

Tilbud

Rosa C-.lon Tex knyttesnor

Rosa C-lon tex nylonsnor, der er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 1 mm og indeholder knapt 36 meter.

24,38 kr 48,75 kr
Udsolgt

Tilbud

Koralfarvet C-.lon Tex knyttesnor

Koralfarvet C-lon Tex nylonsnor, der er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 1 mm og indeholder knapt 36 meter.

24,38 kr 48,75 kr
Udsolgt

Tilbud

Lyserød C-.lon Tex knyttesnor

Lyserød C-lon Tex nylonsnor, der er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 1 mm og indeholder knapt 36 meter.

19,50 kr 39,00 kr

Tilbud

Rød c-lon tex knyttesnor

Farven på denne knyttesnor kaldes shanghai rød, og den beskrivelse passer godt på denne flotte C-lon tex nylonsnor. Velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 1 mm og indeholder knapt 36 meter.

21,25 kr 42,50 kr
Udsolgt

Tilbud

Orange knyttesnor

Orange knyttesnor i nylon i en meget fin kvalitet. velegnet til alle former for knytning, hvor der er brug for en stærk og holdbar knyttesnor. 

21,25 kr 42,50 kr

Tilbud

Antik guld C-.lon Tex knyttesnor

Antik guld  C-lon Tex nylonsnor, der er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 1 mm og indeholder knapt 36 meter.

24,38 kr 48,75 kr

Tilbud

Bronze C-.lon Tex knyttesnor

Bronze  C-lon Tex nylonsnor, der er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 1 mm og indeholder knapt 36 meter.

24,38 kr 48,75 kr

Tilbud

Antik brun C-.lon Tex knyttesnor

Antik brun C-lon Tex nylonsnor, der er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 1 mm og indeholder knapt 36 meter.

24,38 kr 48,75 kr
Udsolgt

Tilbud

Mørkebrun C-.lon Tex knyttesnor

Mørkebrun C-lon Tex nylonsnor, der er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 1 mm og indeholder knapt 36 meter.

24,38 kr 48,75 kr

Tilbud

Latte knyttesnor

Lattefarvet knyttesnor i nylon i en meget fin kvalitet. velegnet til alle former for knytning, hvor der er brug for en stærk og holdbar knyttesnor. 

21,25 kr 42,50 kr

Tilbud

Magenta C-.lon Tex knyttesnor

Magenta C-lon Tex nylonsnor, der er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 1 mm og indeholder knapt 36 meter.

24,38 kr 48,75 kr
Udsolgt

Tilbud

Kobber C-.lon Tex knyttesnor

Kobber C-lon Tex nylonsnor, der er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 1 mm og indeholder knapt 36 meter.

24,38 kr 48,75 kr

Tilbud

Guld knyttesnor

Guldfarvet knyttesnor i nylon i en meget fin kvalitet. velegnet til alle former for knytning, hvor der er brug for en stærk og holdbar knyttesnor. 

21,25 kr 42,50 kr

Tilbud

Mørkelilla knyttesnor

Mørkelilla knyttesnor i nylon i en meget fin kvalitet. velegnet til alle former for knytning, hvor der er brug for en stærk og holdbar knyttesnor. 

21,25 kr 42,50 kr

Tilbud

Lilla C-.lon Tex knyttesnor

Lilla C-lon Tex nylonsnor, der er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 1 mm og indeholder knapt 36 meter.

24,38 kr 48,75 kr

Tilbud

Lyselilla C-.lon Tex knyttesnor

Lyselilla C-lon Tex nylonsnor, der er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 1 mm og indeholder knapt 36 mete

24,38 kr 48,75 kr
Udsolgt

Tilbud

Sølv knyttesnor

Sølvfarvet knyttesnor i nylon i en meget fin kvalitet. velegnet til alle former for knytning, hvor der er brug for en stærk og holdbar knyttesnor. 

21,25 kr 42,50 kr
Udsolgt

Tilbud

Lysegrå C-.lon Tex knyttesnor

Lysegrå  C-lon Tex nylonsnor, der er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 1 mm 

21,50 kr 43,00 kr

Tilbud

Grå knyttesnor

Grå knyttesnor i nylon i en meget fin kvalitet. velegnet til alle former for knytning, hvor der er brug for en stærk og holdbar knyttesnor. 

21,25 kr 42,50 kr

Tilbud

Gunmetal knyttesnor

Knyttesnor i farven gunmetal i nylon i en meget fin kvalitet. velegnet til alle former for knytning, hvor der er brug for en stærk og holdbar knyttesnor. 

21,25 kr 42,50 kr

Tilbud

Metallic knyttesnor

Metallic knyttesnor i nylon i en meget fin kvalitet. velegnet til alle former for knytning, hvor der er brug for en stærk og holdbar knyttesnor. 

24,38 kr 48,75 kr
Viser 1 - 48 af 50 varer
  • Følg os:

Kontakt os

Copyright © 2015 Billige Perler - Webshop udviklet af a-round.dk