C-lon knyttesnor

C-lon er en helt fantastisk og stærk knyttesnor af meget høj kvalitet. Den bliver fremstillet i USA og består af 3 nylontråde, der er snoet sammen. Det betyder, at den er meget holdbar og ikke giver sig, når du bruger den. Er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Den fås i mange skønne farver og hos Billige Perler har vi et stort udvalg af farver, så du bare kan vælge lige det, der passer dig. Vores store udvalg af farver betyder, at du kan vælge lige den tone, der vil passe godt til f.eks læder og perler i wrap armbånd. C-Lon ligger i tykkelse lige under 0,5 mm, og kan derfor også anvendes til smykkearbejde med mindre perler som f.eks seed beads samt sten- og krystalperler i str. 4 mm.

C-lon leveres på mindre spoler, der hver består af 86 yards, der svarer til ca 78 meter.

Har du brug for en kraftigere snor, så prøv vores C-lon tex, der måler lige omkring 1 mm og som er velegnet til lidt større perler.

Grid List
per page

Aqua c-lon knyttesnor

Aqua C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm 

42,50 kr
Udsolgt

Baby blå c-lon knyttesnor

Dejlig lyseblå - nærmest babyblå -knyttesnor i nylon, der kan brændes og som er velegnet til alle slags arbejder, hvor der er brug for en god og stærk knyttesnor.

42,50 kr

Isblå c-lon knyttesnor

Isblå C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 84 meter.

42,50 kr
Udsolgt

Dueblå c-lon knyttesnor

Dueblå C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. 

42,50 kr

Stålbå C-lon knyttesnor

Stålblå C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 78 meter.

42,50 kr

Mørkeblå c-lon knyttesnor

Mørkeblå C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 78 meter.

42,50 kr

Blågrøn c-lon knyttesnor

Blågrøn - også kaldet teal - knyttesnor i nylon, der kan brændes og som er velegnet til alle slags arbejder, hvor der er brug for en god og stærk knyttesnor.

42,50 kr
Udsolgt

Salvie c-lon knyttesnor

Smuk grøn knyttesnor i nylon, der kan brændes og som er velegnet til alle slags arbejder, hvor der er brug for en god og stærk knyttesnor.

42,50 kr

Mintfarvet c-lon knyttesnor

Mintfarvet C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 78 meter.

42,50 kr

Grøn c-lon knyttesnor

Grøn C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 78 meter. Den amerikanske betegnelse for denne farve er fern (bregne)

42,50 kr

Peridot grøn c-lon knyttesnor

Peridot grøn  C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 78 meter.

42,50 kr

Limegrøn c-lon knyttesnor

Limegrøn C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 84 meter.

42,50 kr
Udsolgt

Gylden olivengrøn C-lon knyttesnor

Gylden olivengrøn C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 78 meter.

42,50 kr

Khaki c-lon knyttesnor

Khaki C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 78 meter.

42,50 kr
Udsolgt

Flaskegrøn C-lon knyttesnor

Flaskegrøn C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 84 meter.

42,50 kr

Lys sølvgrå c-lon knytyesnor

Lys sølvgrå - farven hedder oprindeligt pearl - knyttesnor i nylon, der kan brændes og som er velegnet til alle slags arbejder, hvor der er brug for en god og stærk knyttesnor.

42,50 kr
Udsolgt

Sølvfarvet c-lon knyttesnor

Sølvfarvet knyttesnor i nylon, der kan brændes og som er velegnet til alle slags arbejder, hvor der er brug for en god og stærk knyttesnor.

42,50 kr

Grå c-lon knyttesnor

Grå C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm. 

42,50 kr

Metallic c-lon knyttesnor

Metallic knyttesnor i nylon, der kan brændes og som er velegnet til alle slags arbejder, hvor der er brug for en god og stærk knyttesnor.

42,50 kr

Beige C-lon knyttesnor

Beige C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 84 meter.

42,50 kr

Hvid c-lon knyttesnor

Hvid knyttesnor i nylon, der kan brændes og som er velegnet til alle slags arbejder, hvor der er brug for en god og stærk knyttesnor.

42,50 kr
Udsolgt

Cremefarvet C-lon knyttesnor

Cremefarvet C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 84 meter.

42,50 kr

Guldfarvet c-lon knyttesnor

Guldfarvet knyttesnor i nylon, der kan brændes og som er velegnet til alle slags arbejder, hvor der er brug for en god og stærk knyttesnor.

42,50 kr

Antik guldfarvet C-lon knyttesnor

Antik guldfarvet C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 78 meter.

42,50 kr
Udsolgt

Lysebrun C-lon knyttesnor

Lysebrun C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 78 meter. Den amerikanske betegnelse for denne farve er Tan.

42,50 kr

Lemongul C-lon knyttesnor

Lemongul C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 78 meter.

42,50 kr

Abrikosfarvet c-lon knyttesnor

Abrikosfarvet knyttesnor i nylon, der kan brændes og som er velegnet til alle slags arbejder, hvor der er brug for en god og stærk knyttesnor.

42,50 kr
Udsolgt

Lys nougat c-lon knyttesnor

 Lys nougat C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 78 meter. Den amerikanske betegnelse for denne farve er blush.

42,50 kr

Lattefarvet c-lon knyttesnor

Lattefarvet  C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 78 meter.

42,50 kr

Kobberfarvet c-lon knyttesnor

Kobberfarvet knyttesnor i nylon, der kan brændes og som er velegnet til alle slags arbejder, hvor der er brug for en god og stærk knyttesnor.

42,50 kr
Udsolgt

Nøddebrun C-lon knyttesnor

Nøddebrun C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 78 meter.

42,50 kr

Antik brun c-lon knyttesnor

Antik brun knyttesnor i nylon, der kan brændes og som er velegnet til alle slags arbejder, hvor der er brug for en god og stærk knyttesnor.

42,50 kr

Brun c-lon knyttesnor

Brun C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 78 meter.

42,50 kr

Perlemor c-lon knyttesnor

Farven på denne knyttesnor betegnes sea shell altså muslingeskal eller perlemor, og det passer godt på denne  C-lon tex nylonsnor, der har en ualmindelig smuk svag rosa farve. Er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm...

42,50 kr

Bronzefarvet C-lon knyttesnor

Bronzefarvet C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 78 meter.

42,50 kr
Udsolgt

Maghony c-lon knyttesnor

Maghony brun knyttesnor i nylon, der kan brændes og som er velegnet til alle slags arbejder, hvor der er brug for en god og stærk knyttesnor.

42,50 kr

Rød c-lon knyttesnor

Farven på denne C-lon nylonsnor kaldes shanghai rød og den betegnelse passer fint til denne smukke knyttesnor. Er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 78 meter.

42,50 kr
Udsolgt

Koral c-lon knyttesnor

Koral C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 78 meter. Den amerikanske betegnelse for denne farve er Chinese Coral.

42,50 kr
Udsolgt

Hindbærfarvet c-lon knyttesnor

Hindbærfarvet C-lon nylonsnor, der er velegnet til macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 78 meter.

42,50 kr
Udsolgt

Lys pink c-lon knyttesnor

Lys pink C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 78 meter. På amerikansk er betegnelsen for denne farve Light Orchid.

42,50 kr

Lyserød c-lon knyttesnor

Lyserød C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 78 meter. Den amerikanske betegnelse for denne farve er bubblegum

42,50 kr

Magenta c-lon knyttesnor

C-lon nylonsnor i smuk magenta farve.Er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 78 meter.

42,50 kr
Udsolgt

Rosa c-lon knyttesnor

Rosa C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 78 meter.

42,50 kr
Udsolgt

Solbærfarvet C-lon knyttesnor

Solbærfarvet C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 84 meter.

34,00 kr
Udsolgt

Mørkelilla c-lon knyttesnor

Mørkelilla knyttesnor i nylon, der kan brændes og som er velegnet til alle slags arbejder, hvor der er brug for en god og stærk knyttesnor.

42,50 kr
Udsolgt

Lilla c-lon knyttesnor

Lilla C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 78 meter. Den amerikanske betegnelse for denne farve er french lilac

42,50 kr

Lavendelfarvet C-lon knyttesnor

Lavendelfarvet C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 78 meter.

42,50 kr
Udsolgt

Gunmetal c-lon knyttesnor

Gunmetal C-lon nylonsnor, der er velegnet til micro macrame, kumihimo, perlebroderi, hækling med perler, og til f.eks wrap armbånd eller til andet, hvor der er brug for en stærk og sikker knyttesnor. Måler ca 0,5 mm og indeholder 84 meter.

42,50 kr
Viser 1 - 48 af 50 varer
  • Følg os:

Kontakt os

Copyright © 2015 Billige Perler - Webshop udviklet af a-round.dk