Store vedhæng

Grid List

Stor ugle med rhinsten

Virkelig godt tilbud: Meget flot ugle i guldfarvet messing med rhinsten og sorte glasøjne. Selve uglen er 5 cm. lang , men måler ialt 8 cm med karabinlåsen. Er lige til at hægte på metalkæde eller lædersnor og kan anvendes som enten halskæde eller keychain. 

161,25 kr

Stort hjerte med rhinsten

 Virkelig godt tilbud: Utrolig flot og dekorativt hjerte i guldfarvet messing med klar rhinsten i midten. Hjertet måler 6x6 cm og 9 cm med karabinlåsen. Er lige til at hægte på metalkæde eller lædersnor og kan anvendes som enten halskæde eller keychain.

161,25 kr

Stor blomst med rhinsten

Virkelig godt tilbud: Meget flot og enkel blomst i  guldfarvet messing med rhinsten i midten. Selve blomsten  er 5 cm. lang , men måler ialt 7 cm med karabinlåsen. Er lige til at hægte på metalkæde eller lædersnor og kan anvendes som enten halskæde eller keychain.

98,75 kr

Fisk med sorte rhinsten

Meget flot fisk  i  guldfarvet messing med sorte rhinsten. Selve fisken er 6 cm. lang , men måler ialt 9 cm med karabinlåsen. Er lige til at hægte på metalkæde eller lædersnor og kan anvendes som enten halskæde eller keychain.

161,25 kr

Kæmpe guldkugle med rhinsten

 Utrolig flot og stor kugle i forgyldt messing med store klare rhinsten. Vil være flot i metalkæde eller lædersnor og kan enten anvendes i halskæde eller keychain.

161,25 kr

Kæmpe skildpadde med rhinsten - halv pris

Virkelig godt tilbud: Utrolig flot og dekorativt skildpadde i sølvfarvet metal med masser af klare og sorte rhinsten. Skildpadden måler 7 cm fra hoved til hale cm og 10 cm med karabinlåsen. Er lige til at hægte på metalkæde eller lædersnor og kan anvendes som enten halskæde eller keychain.

161,25 kr

Kæmpe metalhjerte med rhinsten

Virkelig godt tilbud: Utrolig flot og dekorativt hjerte i sølvfarvet metal med klar rhinsten i midten. Hjertet måler 6x6 cm og 9 cm med karabinlåsen. Er lige til at hægte på metalkæde eller lædersnor og kan anvendes som enten halskæde eller keychain.

129,00 kr

Kassettebånd med rhinsten - halv pris

Virkelig sjovt og dekorativt kassettebånd i sølvfarvet metal med masser af klare rhinsten. Kassettebåndet  er 5,5 cm langt, 3 cm bredt og 8 cm langt med karabinlåsen. Er lige til at hægte på metalkæde eller lædersnor og kan anvendes som enten halskæde eller keychain.

161,25 kr

Kæmpe fisk med sorte rhinsten - halv pris

Meget flot fisk  i  sølvfarvet metal med sorte rhinsten. Selve fisken er 6 cm. lang , men måler ialt 9 cm med karabinlåsen. Er lige til at hægte på metalkæde eller lædersnor og kan anvendes som enten halskæde eller keychain.

161,25 kr

Stor blomst med rhinsten

Virkelig godt tilbud: Meget flot og enkel blomst i  sølvfarvet metal med rhinsten i midten. Selve blomsten  er 5 cm. lang , men måler ialt 7 cm med karabinlåsen. Er lige til at hægte på metalkæde eller lædersnor og kan anvendes som enten halskæde eller keychain.

79,00 kr

Kæmpe kors - halv pris

Rigtig godt tilbud Utrolig flot og meget usædvanligt kæmpe kors i sølvfarvet metal med stor rhinsten i midten. Selve korset er 8 cm. lang ,6 cm bredt  men måler ialt 12 cm med karabinlåsen. Er lige til at hægte på metalkæde eller lædersnor og kan anvendes som enten halskæde eller keychain.

123,75 kr

Kæmpe dødningehoved 1 stk

Kæmpe stort og smukt udskåret dødningehoved i sølvfarvet metal. Et meget dekorativt vedhæng i f.eks en halskæde. Dødningehovedet måler 66x49x4 mm og vedhængets øje 4 mm. pakken indeholder 1 stk

15,00 kr

Blå og grøn blomst med blade link

Virkeligt smukt og dekorativt botanisk-inspireret blomster link i sølvfarvet metal med emalje og rhinsten og øje i begge ender. Et eksklusivt design, der fanger opmærksomheden. Måler 30X17 mm. Pakken indeholder 1 stk

20,00 kr
Viser 1 - 13 af 13 varer
  • Følg os:

Kontakt os

Copyright © 2015 Billige Perler - Webshop udviklet af a-round.dk