Tigerøje

Tigerøje er meget populær som smykkesten, fordi den siges at bringe klarsyn og optimisme. I østen bruges den ofte i forbindelse med meditation og som en hellig sten.

Grid List

Tigerøje 10 mm

Rigtig flot og skinnende tigerøje 10 mm. Hul: 1 mm. Tigerøje regnes for en meget spirituel halvædelsten, der ofte anvendes i bedekæder.  

15,00 kr

Tigerøje oval 10x14 mm

Meget smuk oval tigerøje. 10x14 mm. Hul: 0,8 mm  

17,50 kr

Tigerøje facet 4 mm

Rigtig lækker streng med facetslebet tigerøje i smukke brune og gyldne toner. Måler 4 mm. Hul:1 mm. 

52,50 kr

Hel streng med tigerøje 6 mm

Hel streng med flot og skinnende tigerøje 6 mm. Hul: 0,8 mm. Tigerøje regnes for en meget spirituel halvædelsten, der ofte anvendes i bedekæder. Er derfor meget smuk i både halskæder og armbånd.

28,00 kr
Udsolgt

Tigerøje guruperle 8 mm

En utrolig smuk tigerøje guru stenperle som har tre huller, og et lille vaseformet endestykke, man kan sætte en kvast eller perler på. Bruges ofte til spirituelle smykker og især halvædelstenen tigerøje er særligt populær i buddhistiske smykker. Tigerøje siges at give stabilitet, styrke og drivkraft. Flot til både halskæder og armbånd. Perlen måler 8 mm...

12,50 kr

Tigerøje chips hel streng

Rigtig flot og lækker streng med tigerøje chips i størrelse 4~6mm bred, 4~10mm lang, 2~4mm tyk. Hul 1 mm. Denne quartz hedder rutil quartz, og har strejf af gråt og beige i sig, som giver et utrolig flot spil. En streng måler ca 84 cm og indeholder ca 320 små chips. De små uregelmæssige perler er naturligvis meget ulige i størrelsen, men de er rigtig fine...

25,00 kr
Viser 1 - 6 af 6 varer
  • Følg os:

Kontakt os

Copyright © 2015 Billige Perler - Webshop udviklet af a-round.dk