Obsidian

Obsidian er vulkansk glas, og er helt sort. En variant af stenen er snefnug obsidianen, der har fået sit navn på grund af de små hvide pletter af feltspalt, der ligner snefnug.

Grid List

Snefnug obsidian 6 mm

Sød lille snefnug obsidian 6 mm. Hul: 1 mm. Snefnug obsidian er en sort halvædelsten med gråhvide aftegninger, der minder om snefnug.

10,00 kr

Snefnug obsidian 8 mm

  Flot snefnug obsidian 8 mm. Hul. 1 mm. Snefnug obsidian er en sort halvædelsten med grå/hvide aftegninger, der minder om snefnug.  

12,50 kr

Snefnug obsidian facetslebet 10 mm

Rigtig smuk facetslebet snefnug obsidian i sort/grå. Perlen har flot skær. Måler 10 mm Hul: 1 mm. 

15,00 kr

Snefnug obsidian facetslebet 6 mm

Rigtig sød og flot facetslebet snefnug obsidian 6 mm. Hul: 1 mm. Snefnug obsidian er en sort halvædelsten med grå/hvide aftegninger, der minder om snefnug

15,00 kr

Snefnug obsidian facetslebet 8 mm

Flot facetslebet snefnug obsidian 8 mm. Hul. 1 mm

12,50 kr

Sort obsidian 10 mm

Rigtig flot sort obsidian, der har en meget svag antydning af grønt skær. 10 mm. Hul: 1 mm  

13,75 kr
Udsolgt

Godt tilbud: Snefnug obsidian 8 mm hel streng

En hel streng med den meget smukke og specielle smykkesten snefnug obsidian, der changerer i et smukt mønster af sorte og grå toner. Måler 8 mm. Er særdeles velegnet til både halskæder, armbånd og øreringe. 

22,00 kr
Udsolgt

Snefnug obsidian chips

Hel streng med splitter/chips i snefnug obsidian, der giver et godt farvespil mellem sort og grå. Meget dekorativ og kan anvendes til såvel halskæder som armbånd og fingerringe. En hel streng måler 90 cm og splitterne har en pæn medium størrelse på mellem 5 g 8 mm. Hul: 0,5 mm

25,00 kr

Snefnug obsidian 6 mm

Sød lille snefnug obsidian 6 mm. Hul: 1 mm. Snefnug obsidian er en sort halvædelsten med gråhvide aftegninger, der minder om snefnug.

24,00 kr
Viser 1 - 9 af 9 varer
  • Følg os:

Kontakt os

Copyright © 2015 Billige Perler - Webshop udviklet af a-round.dk