Sølv

Grid List

Tynd sølvkæde 2 mm 1 meter

Rigtig fin og tynd kæde i mørk sølvfarvet messing. Leddene måler 2x1,5 mm og er 0,5 mm tyk. Særlig velgenet som lang kæde med vedhæng i.Kæden er en anelse mørkere end helt lyst sølv, hvilket betyder, at den er bedre til at bevare sin oprindelige farve.

18,75 kr
Udsolgt

Sort facet kuglekæde

Meget flot kuglekæde i sort messing med facetslebne kugler, der måler ca. 1,5 mm. På grund af facetslibningerne er der et virkelig flot spil i kæden. Der følger 1 stk lukkelås med pr. hele meter.

20,00 kr

Tynd sort kæde 1 meter

Meget elegant tynd kæde i sort messing. Leddene måler 2x1,5 mm og kæden er ca. 0,5 mm. Tyk. Der er tale om en kæde, der er særdeles velegnet til f.eks en lang halskæde med vedhæng i. Sælges pr. hele meter . Ved køb af flere meter sælges kæden så vidt muligt i ét stykke.

18,75 kr

Sølvkæde med lille tvist 1 meter

Smuk kæde i sølvfarvet metal med et lille tvist i formen, der gør kæden meget elegant. Leddene måler 8x6 mm og kæden er 1 mm tyk. Er særdeles velegnet til både halskæder og armbånd og er let at sætte vedhæng i. Kæden sælges pr. hele meter og ved køb af mere end én meter sælges det så vidt muligt i ét stykke.

15,00 kr

Sølvkæde med hammerslag 1 meter

Meget flot kæde i sølvfarvet metal med hammerslået mønster, der giver kæden et lille pift. Leddene måler 5x8 mm og kæden er ca. 1,2 mm tyk. Sølges pr. hele meter og ved køb af mere end én meter leveres kæden så vidt muligt i ét stykke.

22,50 kr

Tyk kæde med store led 1 meter

Virkelig flot og kraftig kæde i sølvfarvet metal med led, der har fået et lille tvist. Giver en smuk og dekorativ virkning. Leddene måler 12x18 mm og kan åbnes.Kæden er 2,2 mm tyk. Sælges pr. hele meter og ved køb af mere end én meter leveres kæden så vidt muligt i ét stykke.

22,50 kr
Udsolgt

Kæde med store led 1 meter

Kæde i sølvfarvet messing med to store ovale størrelser led. Det ene led måler 13x16 mm, det andet 20x26 mm. En meget flot og dekorativ kæde, hvor bindeleddet mellem hvert led kan åbnes og lukkes, således at man kan lave lige den størrelse kæde, man ønsker. Sølges pr. 1 meter

27,50 kr
Udsolgt

Sort kæde med ovale og firkantede led 1 meter

Meget flot og dekorativ kæde i sort messing med store ovale led og firkantede led. de ovale led måler 14x28 mm, de firkantede 15x15 mm. kæden er ca. 0,5 mm tyk. De små bindeled imellem leddene kan åbnes og lukkes. Sælges pr. 1 meter

27,50 kr

Tynd lys sølvkæde 1 meter

Meget fin og tynd kæde i lys sølvfarvet messing. Kædens led måler 2,5x2mm og selve kæden er ca. 0,45 mm tyk. Er særdeles velegnet til lange halskæder med vedhæng i. Sælges pr. 1 meter. og ved køb af flere meter leveres kæden så vidt muligt i ét stykke.

18,75 kr

Kuglekæde i rustfri stål 1 meter

Meget flot kuglekæde i rustfrit stål. Kuglerne er ca 3,2 mm i diameter. Sælges pr. hele meter og ved køb af flere meter, sælges disse så vidt muligt i ét stykke. BEMÆRK: Der følger 1 stk lås med pr. hele meter

17,50 kr

Sølv facet kuglekæde

Meget flot kuglekæde i sølvfarvet messing med facetslebne kugler, der måler ca. 1,5 mm. På grund af facetslibningerne er der et virkelig flot spil i kæden. 

20,00 kr
Viser 1 - 11 af 11 varer
  • Følg os:

Kontakt os

Copyright © 2015 Billige Perler - Webshop udviklet af a-round.dk