Cateye

Cateye perler er fiberoptiske perler lavet af glas med et bånd af lys, der løber gennem midten af perlen og derfor minder om øjet på en kat.

Grid List

Honninggul cateye 12 mm 2 stk

Flot honninggul cateye 12 mm  Cateye perler er lavet af optiske fibre, der bevirker, at de kan reflektere lys på forskellige måder. Når lyset rammer glasset i perlens midte minder det om øjne på en kat, deraf navnet "katøjne". Pakken indeholder 2 stk

7,50 kr

Ravfarvet cateye 12 mm 2 stk

Flot mørk ravfarvet over mod det orange cateye 12 mm. Cateye perler er lavet af optiske fibre, der bevirker, at de kan reflektere lys på forskellige måder. Når lyset rammer glasset i perlens midte minder det om øjne på en kat, deraf navnet "katøjne".

7,50 kr
Udsolgt

Grøn cat eye 12 mm 4 stk

Rigtig lækker grøn cat eye, Perlen der har et smukt skær. Måler 12 mm

15,00 kr
Udsolgt

Grøn cateye 10 mm 4 stk

Rigtig lækker grøn cat eye. Perlen der har et smukt skær. Måler 12 mm

12,50 kr
Udsolgt

Lys grøn cat eye 10 mm 4 stk

Rigtig lækker lys grøn cat eye. Måler 10 mm. Pakken indeholder 4 stk

10,00 kr

Havblå cateye 10 mm 4 stk

Virkelig flot havblå cateye med det karakteristiske bånd af lys gennem perlen. Måler 10 mm og vil være flot i såvel øreringe, som armbånd og halskæder. pskken indeholder 4 stk

10,00 kr
Udsolgt

Lys fersken cateye 12 mm

Flot lys ferskenfarvetl cateye 12 mm  Cateye perler er lavet af optiske fibre, der bevirker, at de kan reflektere lys på forskellige måder. Når lyset rammer glasset i perlens midte minder det om øjne på en kat, deraf navnet "katøjne". Pakken indeholder 2 stk. Fås også i 8 mm.

7,50 kr

Lys fersken cateye 8 mm

Flot lys ferskenfarvetl cateye 8 mm  Cateye perler er lavet af optiske fibre, der bevirker, at de kan reflektere lys på forskellige måder. Når lyset rammer glasset i perlens midte minder det om øjne på en kat, deraf navnet "katøjne". Pakken indeholder 4 stk. Fås også i 12 mm.

7,50 kr
Viser 1 - 8 af 8 varer
  • Følg os:

Kontakt os

Copyright © 2015 Billige Perler - Webshop udviklet af a-round.dk