Bugles

Vi kan ikke få bugles nok! Top kvalitet med en farveglød, der sætter skub i fantasien og så giver den aflange facon lige det lille ekstra, der skaber opmærksomhed på den super gode måde. Husk at tage lidt bugles med ved bordet næste gang, der skal være fest. Og så kan de også skrue op for romantikken, når der ryger stearinlys på dugen og man helst bare vil være to. De fås i både 3mm og 6 mm længde.

Grid List

Bugles i mat metallic kobber

Vi er helt vilde med Miyuki, som bare altid leverer de flotteste farver og så er den japanske kvalitet helt i top. Denne bugle er i en skøn mat metallic kobber og tilføjer med sin varme glød lige det lille ekstra til armbånd, halskæder og andre DIY smykker. Er 3 mm lang med et øje, der måle 0,7 mm. Hver pose indeholder 10 gram = ca. 909 bugles.

25,00 kr

Bugles i mat blågrå

Vi er helt vilde med Miyuki, som bare altid leverer de flotteste farver og så er den japanske kvalitet helt i top. Denne bugle er i en skøn mat blågrå og tilføjer med sit elegant blå skær lige det lille ekstra til armbånd, halskæder og andre DIY smykker. Er 3 mm lang med et øje, der måle 0,7 mm. Hver pose indeholder 10 gram = ca. 909 bugles.

12,00 kr

Bugles i turkis

Vi er helt vilde med Miyuki, som bare altid leverer de flotteste farver og så er den japanske kvalitet helt i top. Denne bugle er i en skøn turkis, der bare giver en lyst til at smile og lige giver det lille ekstra til armbånd, halskæder og andre DIY smykker. Er 3 mm lang med et øje, der måle 0,7 mm. Hver pose indeholder 10 gram = ca. 909 bugles.

8,00 kr

Bugles i perlemorshvid

Vi er helt vilde med Miyuki, som bare altid leverer de flotteste farver og så er den japanske kvalitet helt i top. Denne bugle er i en super flot hvid perlemorsfarve og tilføjer med sit elegante skær lige det lille ekstra til armbånd, halskæder og andre DIY smykker. Er 3 mm lang med et øje, der måle 0,7 mm. Hver pose indeholder 10 gram = ca. 909 bugles.

9,00 kr

Bugles i mat salviegrøn

Vi er helt vilde med Miyuki, som bare altid leverer de flotteste farver og så er den japanske kvalitet helt i top. Denne bugle er i en skøn mat salviegrøn og tilføjer med sin rolige grønne ro lige det lille ekstra til armbånd, halskæder og andre DIY smykker. Er 6 mm lang med et øje, der måle 0,8 mm. Hver pose indeholder 10 gram = ca. 413 bugles.

20,00 kr

Bugles i mat antik rosa

Vi er helt vilde med Miyuki, som bare altid leverer de flotteste farver og så er den japanske kvalitet helt i top. Denne bugle er i en helt klassisk antik rosa og tilføjer med sin romantiske charme lige det lille ekstra til armbånd, halskæder og andre DIY smykker. Er 6 mm lang med et øje, der måle 0,8 mm. Hver pose indeholder 10 gram = ca. 413 bugles....

20,00 kr

Bugles i mat skovbær

Vi er helt vilde med Miyuki, som bare altid leverer de flotteste farver og så er den japanske kvalitet helt i top. Denne bugle er i en skøn mat skovbær og tilføjer med sin dybe sødme lige det lille ekstra til armbånd, halskæder og andre DIY smykker. Er 6 mm lang med et øje, der måle 0,8 mm. Hver pose indeholder 10 gram = ca. 413 bugles.

22,00 kr

Bugles i stålblå

Vi er helt vilde med Miyuki, som bare altid leverer de flotteste farver og så er den japanske kvalitet helt i top. Denne bugle er i en super flot stålblå og tilføjer med sin kølige elegance lige det lille ekstra til armbånd, halskæder og andre DIY smykker. Er 6 mm lang med et øje, der måle 0,8 mm. Hver pose indeholder 10 gram = ca. 413 bugles.

11,00 kr

Bugles i violet palet

Vi er helt vilde med Miyuki, som bare altid leverer de flotteste farver og så er den japanske kvalitet helt i top. Denne bugle er i en skøn violet palet og tilføjer med sin midnatsstemning lige det lille ekstra til armbånd, halskæder og andre DIY smykker. Er 6 mm lang med et øje, der måle 0,8 mm. Hver pose indeholder 10 gram = ca. 413 bugles.

10,00 kr

Bugles i klassisk mat cremefarve

Vi er helt vilde med Miyuki, som bare altid leverer de flotteste farver og så er den japanske kvalitet helt i top. Denne bugle er i en knivskarp mat cremefarve og tilføjer med sit klassisk rene udtryk lige det lille ekstra til armbånd, halskæder og andre DIY smykker. Er 6 mm lang med et øje, der måle 0,8 mm. Hver pose indeholder 10 gram = ca. 413 bugles.

20,00 kr

Bugles i mat antik rosa 3 mm

Vi er helt vilde med Miyuki, som bare altid leverer de flotteste farver og så er den japanske kvalitet helt i top. Denne bugle er i en helt klassisk antik rosa og tilføjer med sin romantiske charme lige det lille ekstra til armbånd, halskæder og andre DIY smykker. Er 3 mm lang med et øje, der måle 0,7 mm. Hver pose indeholder 8 gram = ca. 727 bugles....

22,00 kr
Udsolgt
Viser 1 - 11 af 11 varer
  • Følg os:

Kontakt os

Copyright © 2015 Billige Perler - Webshop udviklet af a-round.dk