Læder og metal

Flad læder, der er dekoreret med sølv - eller guldkæder giver en utrolig flot effekt i gør det selv læderarmbånd og er utrolig nemme at lave selv. Skal blot klippes til og lukkes med magnetlås, der passer i størrelsen til læderet. Hos Billige perler frhandler vi denne slags læder i en rigtig god og holdbar kvalitet.

Grid List

Flad brun læder med kæde

Flad brun læder med rustfri stålkæde. Måler 10 mm i bredden. En meget flot læder, der passer godt til armbånd. Sælges pr. 20 cm. Ved køb af flere enheder sælges disse i ét stykke.

36,25 kr

Sort læder med kuglekæde

Flot og elegant flad sort læder med kuglekæde. Er ens på begge sider og duført i en rigtig god kvalitet. Er 10 cm bred og 1,5 mm høj. Vil være flot til armbånd. Sælges pr.20 cm og ved køb af flere enheder sælges disse i ét stykke.

48,75 kr

Læder med kæde og pels

Meget dekorativ og flot flad læder med pels i leopardmønster og med kæde af rustfrit stål. Er 10 mm bred og særlig velegnet til armbånd. Sælges pr. 20 cm og ved køb af flere enheder sælges disse i ét stykke. 

33,75 kr

Lysebrun flad læder med kuglekæde

Flot og elegant flad lysebrun læder med kuglekæde. i rustfri stål. Er ens på begge sider og udført i en rigtig god kvalitet. Er 10 cm bred og 1,5 mm høj. Vil være flot til armbånd. Sælges pr.20 cm og ved køb af flere enheder sælges disse i ét stykke.

48,75 kr

Læder med kæde og pels

Meget dekorativ  flad læder med lysegrå pels i dalamatiner mønster og med kæde af rustfrit stål. Er 10 mm bred og særlig velegnet til armbånd. Sælges pr. 20 cm og ved køb af flere enheder sælges disse i ét stykke. 

33,75 kr

Læder med brun pels og kæde

Flad lædersnøre med brun pels og rustfri stålkæde. Meget smuk og dekorativt til f.eks armbånd. Måler 14 mm i bredden og 1,5 mm i tykkelsen. Sælges pr. 20 cm og ved køb af flere enheder sælges disse i ét stykke.

33,75 kr

Læder med lysegrå pels og kæde

Flad lædersnøre med flot lysegrå pels og rustfri stålkæde. Meget smuk og dekorativt til f.eks armbånd. Måler 14 mm i bredden og 1,5 mm i tykkelsen. Sælges pr. 20 cm og ved køb af flere enheder sælges disse i ét stykke.

33,75 kr
Viser 1 - 7 af 7 varer
  • Følg os:

Kontakt os

Copyright © 2015 Billige Perler - Webshop udviklet af a-round.dk