Rundsyet læder

Grid List

Rundsyet læder lys slange 6 mm

Lækker rundsyet læder i en lys brun slangeskinds farve med et flot mønster. Måler 6 mm. En virkelig god kvalitet, lavet af det blødeste lammeskind og velegnet til armbånd. 

18,00 kr

Rundsyet læder i grå slange 6 mm

Lækker rundsyet læder i en  grå slangeskinds farve med et flot mønster. Måler 6 mm. En virkelig god kvalitet, lavet af det blødeste lammeskind og velegnet til armbånd. 

18,00 kr

Rundsyet læder lys turkis 6 mm

Lækker rundsyet læder i en lys turkis farve  Måler 6 mm. En virkelig god kvalitet, lavet af det blødeste lammeskind og velegnet til armbånd. 

18,00 kr

Rundsyet lys læder med balloner

Festlig og skæg rundsyet lys læder med farverige balloner. Meget dekorativ og usædvanlig og vil være flot til armbånd. Måler 6 mm. 

25,00 kr

Rundsyet læder i lys creme 6 mm

Lækker rundsyet  læder i dejlig lys cremefarve. Måler 6 mm. En virkelig god kvalitet, lavet af det blødeste lammeskind og velegnet til armbånd. 

18,00 kr

Rundsyet sort læder 6 mm

Lækker rundsyet sort  læder. Måler 6 mm. En virkelig god kvalitet, lavet af det blødeste lammeskind og velegnet til armbånd. 

18,00 kr

Rundsyet lysebrun læder 6 mm

Lækker rundsyet  læder i dejlig lysebrun farve. Måler 6 mm. En virkelig god kvalitet, lavet af det blødeste lammeskind og velegnet til armbånd. 

18,00 kr
Viser 1 - 7 af 7 varer
  • Følg os:

Kontakt os

Copyright © 2015 Billige Perler - Webshop udviklet af a-round.dk